Moda

EDITORIJAL: Zuhair Murad | Proleće/Leto 2022 READY-TO-WEAR

„Putovanje je veoma korisno: čini da vaša mašta radi. Sve ostalo su razočaranje i nevolje. Naše putovanje je potpuno zamišljeno, u čemu je njegova snaga.”

Tako počinje Oskarom nagrađeni film Paola Sorentina, „Velika lepota“. Ta želja da putujemo, a svedoci smo da je to mnogima bilo uskraćeno u poslednjih godinu i po dana, bila je inspiracija za najnoviju kolekciju Zuhaira Murada.

Posetivši Veneciju sa svojom kolekcijom visoke mode u julu, dizajner je iskopao još italijanskih inspiracija. On je uzeo znakove suptilne modernosti Rima sedamdesetih godina sa čipkanim safari haljinama, podebljanim blejzerima i elegantnim kombinezonima završenim sjajnim zlatnim lancima. Ova kolekcija donosi i romantične midi haljine, kao i tunike i široke pantalone.

Murad se oduvek hvalio neskrivenom predanošću glamuru i očigledno je da nije dopustio da dvostruke poteškoće u vezi sa pandemijom i gubitak libanskog sedišta promene njegovu estetiku. S razlogom je ostao konstanta na crvenom tepihu i nastaviće da bude favorit slavnih. Ova kolekcija će imati njegovu posvećenu klijentelu.

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *