Zdravlje i Ljepota

GALERIJA: Top 10 frizura za jesen

Budimo realni: 2020. godina baš i nije bila reprezentativna godina kada su frizure u pitanju. Saloni su bili najčešće zatvoreni, pa smo bili prepušteni sami sebi. Otkazani su događaji sa crvenog tepiha, tako da ni poznate ličnosti nisu mogle biti uzor za dobru frizuru. A tretiranje kose bilo je moguće samo u kućnim uslovima. U pandemiji smo shvatili da pravilna nega kose ponekad može pomoći u uspostavljanju dobrog raspoloženja.

Za ovu jesen vam predstavljamo top 10 frizura. Na vama je da odlučite koja će vam najlepše pristajati.

1. Izrastak je u modi

2. Neobavezni talasi


Nekada smo duboke talase nazivali holivudskim talasima. Oni stvaraju efekat da žena sa takvim talasima izgleda senzualno, vatreno i divlje. Neobavezni talasi su vanvremenski i uvek se vraćaju u modu.

3. Prirodna boja kose


Ponovo se vraćamo trendu koji je majka priroda namerila za nas …Ove jeseni je dozvoljeno nositi boju kose koju je sunce prirodno išatiralo.

4. Frizura u dva stepena

Iako ovo izgleda kao milion dolara, zapravo se radi o šišanju na dva vrlo jednostavna stepena: Sloj kose ošišan nekoliko centimetara ispod brade, a drugi odmah iznad grudi. Savijeni krajevi daju mu dinamiku pokreta za kojim svi žudimo.

5. Tupi krajevi

Sećate li se frizura 2000-tih godina? Vratite se u to vreme i ošišajte kosu na tupi paž. Uokvirićete svoje lice i tupi krajevi će dati živosti vašoj kosi.

6. Konjski rep

Imate jako dugu kosu i želite s vremena na vreme inovaciju?  Ne treba da budete Ariana Grande da bi senzualno iznele konjski rep. Skupite kosu na najvišu tačku glave. Četkom za kosu lepo začešljajte dlake kako se ne bi napravili nabori. Pustite dužinu repa niz leđa. 

7. Frizure 60-tih

Šezdesete su bile vreme revolucije i ponovnog vraćanja modi, a tako će biti i 2021. Ovog puta očekujte da stilovi frizura budu manje tretirani sa lakom za kosu, i da budu, prirodniji, opušteniji i zabavniji. (Na blago talasastu kosu stavite traku preko glave, da ide preko čela i potiljka).

8. Svedeni talasi napravljeni figarom

Talasi koji su napravljeni figarom držaće vašu frizuru i po nekoliko dana. Talasi napravljeni figarom su totalni hit ove jeseni.

9. Peščano plava boja kose

Ove sezone izuzetno popularna peščano plava boja kose. Ovo je najbolja neutralna boja za plavuše ukoliko još uvek nisi sigurna da želiš super tople medene tonove, žućkastu boju ili hladne pepeljaste tonove.

10. Plava kosa sa tamnim ofarbanim izrastkom

Plava kosa je tvoj izbor, ali te nervira što se izrastak veoma brzo vidi i što treba često da se farbaš? U tom slučaju je za tebe idealna plava kosa sa tamnije ofarbanim izrastkom. Sa ovom kombinacijom sigurno nećeš pogrešiti.

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *