Život

LJUBAV: Sedam jasnih znakova da imate dobrog supruga

Ko je savršen muškarac? Kada je u pitanju fizički izgled, definicija savršenstva varira od osobe do osobe. No u emotivnom pogledu svi mi žudimo za otprilike sličnim kvalitetama. Ovo su neki od znakova da imate dobrog muža (ili partnera).

1. Uz njega se osećate sigurno
U društvu dobrog muškarca žena se nikad neće osećati nesigurno. Bez obzira na to je li reč o nesigurnosti vezanoj za fizički izgled, način na koji treba odraditi neki zadatak ili osećaje u vezi – pravi muškarac zna kako umiriti sve ženine sumnje.

2. Podiže vaše samopouzdanje

Dobar muškarac nikad se neće poslužiti manipulacijama – bilo fizičkim, emocionalnim ili seksualnim – kako bi dobio ono što želi ili kontrolisao način na koji njegova draga razmišlja. On ne omalovažava nego svojim ponašanjem podiže njeno samopouzdanje.”Nemojte se bojati biti sami. Trebali biste se bojati biti u lošoj vezi.”

3. Daje vam vetar u leđa
Dobar muškarac nikad neće ograničiti ženu u ostvarivanju svih njenih potencijala. Biće joj najveća podrška, a po potrebi i rame za plakanje. On neće dopustiti svojoj dragoj da odustane od snova. Naprotiv, biće joj motivacija i nadahnuće.

4. Veran vam je
Prevara mu ne pada na pamet, bez obzira je li reč o fizičkoj ili emotivnoj prevari. U njegovu životu ima mesta samo za jednu ženu – vas.

5. Zna da trebate imati vremena samo za sebe
Dobar muškarac zna da je kvalitetan brak večni kompromis između dve osobe koje trebaju odvojeno slobodno vreme samo za svoje interese. Štaviše, on vas podstiče da odvojite vreme samo za sebe, družite se sa svojim društvom te samostalno i neometano i dalje razvijate svoje interese ili hobije.

6. Daje vam prostora da budete “svoji”
Ako ga zamolite za savet, daće vam svoje mišljenje. No, nikada neće nametati svoje mišljenje niti očekivati da razmišljate kao on. Previše vas ceni da bi se tako ponašao.

7. Uvek ste mu na prvom mestu
Na njega se možete osloniti u svim trenucima u životu – omiljena vam je osoba za proslavljanje lepih vesti, ali i deljenje teških trenutaka.

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *