Stil poznatih

NJUJORK: Stan Keri Bredšo možete iznajmiti za 23 dolara

Sigurni smo kako ne postoji osoba koja nije strastveni ljubitelj serije Sex i grad i poznate četvorke čiji se stavovi i modni odabiri i dan danas prepričavaju i citiraju, iako je od emitovanja prve epizode prošlo već više od 22 godine! Koliko je ova serija popularna potvrđuje i to da je zgrada u kojoj se nalazi stan Keri Bredšo u Njujorku prepuna znatiželjnih turista, a koji bi pak sve dali da mogu baciti barem jednu fotku u samom stanu.

No, to bi uskoro moglo biti moguće zahvaljujući genijalnoj rekreaciji ovog popularnog stana u njujorškom kvartu Brownstone, a koji se može unajmiti na popularnoj stranici Airbnb! Cijeli stan zapravo je napravljen identično kao u popularnoj seriji Sex i grad, a u čijem je uređenju učestvovala i sama Sara Džesika Parker i to sve kako bi stan što više nalikovao onom iz serije. Takođe, jedna od informacija koja je raspametila sve obožavatelje ove kultne serije je i ta da će goste koji odsjednu u ovom stanu virtuelno dočekati upravo ona, a što je zapravo još jedan od razloga zašto bi Njujork mogao postati nezaobilazna adresa turistima iz cijelog svijeta. Ono što će vas sigurno najviše obradovati jeste to da će u stanu biti njen poznati walk-in ormar, a gosti će imati priliku isprobati najpoznatije outfite iz serije.

Nadalje, goste će u stanu dočekati i popularni Cosmopolitan kokteli kako bi utisak bio potpun, a prve rezervacije kreću od 8. novembra. Cijena najma je 23 dolara po noćenju.

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *