Intervju

INTERVJU: Sandra Mitrović – Dobra organizacija i određivanje prioriteta su ključ uspjeha

Prije 18 godina zvanično je bila Mis Svijeta, godinama kasnije radila je revije poznatih modnih kreatora i  krasila naslovnice modnih magazina. Danas, Sandra Mitrović je majka troje divne djece koja i dalje uspješno reklamira mnoge brendove, ovog puta putem svog Instagram profila. I dalje važi za jednu od najljepših Podgoričanki.

U intervjuu za naš portal otkriva planove za HashtagStore, koliko je dobra organizacija važna za njen posao, ali bilo je pitanja na koje je vješto izbjegla odgovor. Čitajte u nastavku.

Koliko je teško biti influenserka, majka troje djece, a pritom izdvajati vrijeme i za sebe?

Teško je kao i svakoj drugoj majci koja ima troje djece i trudi se da radi i na svojoj karijeri. Ima raznih dana, ali uz dobru organizaciju uglavnom postignem sve. Naravno, bitno je odrediti i prioritete. Meni su to uvijek moja djeca, a vrijeme koje ostane rasporedim na ostalo.

Važiš za jednu od najlepših i najboljih influenserki u regionu, koja strana koleginica ti je inspiracija?

Hvala puno na ovako lijepim riječima! Iskreno nisam možda toliko ni svjesna toga, jer se trudim da sve radim prirodno i onoliko koliko mi prija, pa najviše volim kad ljudi to i osjete. Što se tiče inspiracije iz regiona najviše je pronalazim kod Dunje Jovanić, a od stranih influenserki u posljednje vrijeme mi se najvisš sviđa Marta Sierra, iz Španije. Lično najviše volim da pratim harizmatične influenserke koje me lijepo i zasmiju.

Da li si imala neuspjelih saradnji do sada?

Iskreno nisam – desi se da saradnju zatraži klijent za kojeg mislim da moj sadržaj ne bi bio odgovarajući i da moji pratioci nisu njegova ciljna grupa, pa mu u startu preporučim nekog od svojih kolega.

Koliko često dođe momenat kada ti nije do kamera i Instagrama, a u situaciji si da moraš da ispoštuješ klijenta?

To se desilo nekoliko puta, ali kao što rekoh, kad dobro organizujem svoju sedmicu sve bude kako treba. Ipak, sa troje djece je malo teže sve unaprijed planirati, srećom sam uvijek imala klijente koji imaju razumijevanja i za to. Jer nikom ne ide u korist da se bilo šta radi “na silu”, tako da je bolje sačekati novi dan.

Novak, Petar i Tara

Tvoju djecu često vidimo na profilu, koliko je njima zanimljivo da budu dio tvog posla?

Pojavljivanje na mom profilu u potpunosti kontrolišu oni – kad žele i koliko žele. Rastu i sada već znaju šta su društvene mreže – a takođe kao generacija savremene tehnologije i te kako znaju benefite ovog posla i za sada im je drago što se ovim bavim. Vidjećemo šta ce biti u pubertetu. 😅

Da li će se Sandra vratiti pisti jednog dana?

Nažalost, svoju manekensku karijeru sam završila još davno. A godine lete, tako da je baš mala vjerovatnoća da ću se ikad vratiti. Vrijeme je za nove mlađe generacije talentovanih djevojaka kojih u našoj zemlji i te kako ima.

Čija ideja je Brend HashtagStore i koliko vremena je trebalo da realizujete ideju?

Moja sestra Tea i ja odavno imamo ideju da otvorimo Concept store gdje bi objedinili sve naše domaće i ostale nadarene kreatore iz regiona. Međutim Covid je malo poremetio naše planove, pa smo za sada samo Online prodavnica. Sigurna sam da će se to u bliskoj budućnosti promijeniti i da ćemo imati priliku i uživo da se družimo.

U toku dana najviše uživaš da…

…da prilegnem 15 minuta dok djeca gledaju crtani. (smijeh)

Često te pratioci pitaju da li si zaljubljena – sada mi pitamo za njih?

Hahahaha. ❤️ Srećna sam.

Da li ovaj posao zahtijeva i dugoročne planove i da li ih imaš i ti?

Definitivno je mnogo lakše napraviti dugoročan plan, međutim trenutno radim sve sama – od ideje do montaže – pa je samim tim mnogo teže planirati na duži period sve. Nadam se da ću uskoro biti u mogućnosti da zaposlim još nekog kreativnog člana da bude dio moje male firme.

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *